02-02-14 | Dhr. Farinaux, Nijmegen

Arsen heeft eind 2012 onze rommel zolder verbouwd tot volwaardige slaapkamer. Project binnen de afgesproken tijd en budget afgerond. Arsen is erg flexibel en bied een goede prijs, kwaliteit. Wij hebben meerdere offertes ontvangen en voor Arsen gekozen omdat hij prijs -en plannings technisch het gunstigd was. Arsen heeft eind 2014 een tweede project afgerond, verbouwen voorzolder, inclusief het plaatsen van een vlieringtrap. Ook project 2 is naar tevredenheid uitgevoerd. Bent u op zoek naar een vakman dan bent u bij Arsen op het juiste adres!

Schilderen badkamer 
28-02-13 | Dhr. Janssen, Nijmegen

Arsen is het kundige vakman.

Het schilderen van mijn badkamer is perfect verlopen.

Gipswand plaatsen
06-02-13 | Dhr. Batenburg, Arnhem

Communicatie vooraf was erg prettig. Arsen was keurig op tijd beide dagen en heeft prima werk afgeleverd. Ik ben echt zeer tevreden. Voor de prijs die hij rekende kan je het zelf niet eens doen als je je spullen bij de Gamma moet halen. Voor een volgende klus zal ik hem zeker nog eens nemen.

Gipswand plaatsen
14-12-12 | Mevr. Ipatova, Eindhoven

Prima werk. Alles is netjes, goed en op tijd uitgevoerd. Dank je wel, Arsen.

Gipswand plaatsen
06-02-13 | Dhr. Batenburg, Arnhem

Communicatie vooraf was erg prettig. Arsen was keurig op tijd beide dagen en heeft prima werk afgeleverd. Ik ben echt zeer tevreden. Voor de prijs die hij rekende kan je het zelf niet eens doen als je je spullen bij de Gamma moet halen. Voor een volgende klus zal ik hem zeker nog eens nemen.

12-07-12 | Dhr. Kessels, Tuil

Snel schakelen, prima vakman en heel fijn werken. Op dinsdag contact en op woensdag is het plafond gelegd. Ziet er heel goed uit, kortom erg tevreden en we gaan zeker nog een keer een beroep op AS Afbouw- en timmerbedrijf doen! Aanrader!

28-05-12 | Dhr. Leijssen, Arnhem

AF Afbouw- en timmerbedrijf heeft uitstekend werk geleverd bij het verbouwen van onze zolder. Alle werkzaamheden zijn zeer goed uitgevoerd. Samenwerking (afstemmen werkzaamheden, persoonlijke contact) met Arsen verliep perfect. Alle afspraken zijn nagekomen. Met het extra werk (maken van enkele inbouwkasten) zijn we erg tevreden. Mocht u en vergelijkbare klus hebben dan is AS Afbouw- en timmerbedrijf (Arsen Salkanovic) een meer dan goede keuze.

23-01-12 | Dhr. Brussen, Wageningen

Louter positieve ervaringen met Arsen. Arsen is een vrolijke man, met goede manieren en een mentaliteit van niet zeuren maar werken. Daarnaast hoeft Arsen niet zo nodig met een klus zijn schaapjes op het droge te halen. Hij hecht veel meer waarde aan het resultaat en hoe de klant daarop reageert. Hij geniet van een goed staaltje vakmanschap, en ik ook. Arsen komt, drinkt gezellig een kopje koffie (is ook nog eens erg leuk tegen kinderen) en gaat aan de slag. Daarbij altijd meedenkend met de klant. Dit resulteert wellicht in wat meerwerk, maar daar rekent hij niet eens extra voor. Ik heb Arsen al op het oog voor volgende klussen. Ik zie hem met veel plezier terugkeren! Overigens betrof het bij mij het afwerken van een dakkapel

23-12-11 | Mevr. Moezel, Arnhem

Arsen was direct beschikbaar. Hij had binnen een paar uur het houtwerk (geraamte) staan en heeft de volledige klus binnen anderhalve dag geklaard. We zijn ontzettend blij met de binnenmuur. Arsen heeft niet alleen snel, maar ook nauwkeurig gewerkt. We zullen hem zeker inzetten voor andere klussen. Wij geven hem dan ook een 10+

20-05-12 | Dhr. de Vries, Beuningen gld

Arsen heeft onze schaftkeet opgeknapt tot een hele mooie plek voor vakanties van ons gezinnetje. Hij Is vriendelijk, denkt mee en heeft goede ideeen . Hij heeft ook meer gedaan dan we hebben afgesproken , die ook een echte meerwaarde hadden zoals ook nog even de ingang verstevigen en een dakgoot erop zetten. Ik was ook erg onder de indruk van de snelheid. Kortom hij is een echte vakman. ik geef daarom een volle 10.


 "Begin 2008 hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht die geheel gerestaureerd moest worden. We waren daar ook naar op zoek geweest. Zelf had ik wel de nodige bouwervaring om het allemaal zelf te gaan doen, maar we hebben ook nog een bedrijf te runnen. Daarnaast vond ik het wel net zo prettig om met iemand die ook deskundig is samen te werken. Te vaak zie je projecten gestart die stranden in goede bedoelingen. Na de nodige voorbereiding en technische berekeningen met tekeningen zijn Arcen (van AS_Timmerbedrijf) en ik samen aan de slag gegaan om het huis af te breken en weer op te bouwen. Alleen enkele buitenmuren zijn blijven staan. Alle vloeren inclusief de begane grond is vernieuwd. Ook het dak is totaal vernieuwd. Dakkapellen zijn aangebracht en aan de voorkant is die schuin met pannen en aan de achterkant is er een met platdak. Juist met dat soort projecten zie je de handigheid en snelheid waarmee Arcen kan werken.

Alle binnenmuren zijn vernieuwd. Sommige van steen en andere als systeemwand met gipsplaten en later glad gemaakt met stucwerk.

Arcen en zijn metgezel hebben daarna het geheel geschilderd. Daar zijn we zeer tevreden over. De kwaliteit van de materialen en de manier van werken hebben tot een heel mooi resultaat geleid.

Al met al ben ik tevreden over het eindresultaat. Arcen werkt als een paard en weet ideeën te realiseren. Als enig minpunt zou ik zeggen dat soms is Arcen zijn werktempo ook zijn handicap. Hij neemt zelden rust en gaat maar door. Ik zelf neem liever af en toe even wat afstand om mijn werk te overzien en bij te stellen indien nodig. (beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald). Arcen heeft graag duidelijke richtlijnen en verder maakt hij wat je vraagt."

Frans Steehouder

______

"Het werkniveau bij AS Afbouw en Timmerbedrijf is fantastisch. Ik ben al jaren klant en nog altijd onder de indruk van het professionalisme van elke medewerker waar ik mee in aanraking ben gekomen. Mijn hartelijke dank hiervoor."

B.T. (Nijmegen)

______

"In februari 2009 kwamen we in contact met Arsen in verband met de verbouwing van onze zolder. Wij wilden graag een extra wasbak bij de wasmachine en een extra kamer alsmede een vliering realiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Hij heeft gezorgd voor een passende offerte die heel goed aansloot bij onze wensen. Vervolgens werden er alle afspraken zoals gemaakt, ook uitgevoerd. Wel zo fijn voor een werkend stel zoals wij die niet altijd thuis kon zijn om de boel bij te houden. Dat hoefde ook niet: hij heeft zelfstandig, netjes en correct gewerkt.

Zelf ben ik werkzaam ook in de dienstverlening en uit ervaring weet ik: de juiste mensen vinden die verstand hebben van hun vak, is zo makkelijk nog niet. Wat verbouwen betreft, hoeven wij in ieder geval niet verder te zoeken. Bij een volgend plan bellen we gewoon Arsen op."

B.I. (Nijmegen)

______

“In deze tijd is het niet makkelijk een bedrijf te vinden waarin je je vertrouwen kan leggen. AS Afbouw en Timmerbedrijf is mij door een vriend aangeraden en nu begrijp ik waarom. De kwaliteit van de service die mij werd aangeboden is boven niveau. Ga vooral zo door!”

J.v.D. (Arnhem)


AS Timmer- en Afbouwbedrijf

Delen via FacebookDe Gildekamp 2043

6545 KC Nijmegen


06 511 95 486

info@
as-timmerbedrijf.nl